Plunjer

EIGENSCHAPPEN

PRODUCTEN

   PLUNJERPOMP VOOR BRANDSTOF INJECTIEKeramisch product: Slijtvaste, chemisch bestendige liner in een plunjerpomp voor de injectie van brandstofVoordeel: De liner is gemaakt van zirkoonoxide (ZrO2), dat bestand is tegen corrosie en schurende omstandigheden bij het verpompen van restoliën. Door het krimpen van een keramische liner wordt deze voorgespannen om tegen de persdruk te kunnen van 1500 bar.

 

   PLUNJER VOOR WATERSTRAALSNIJ TECHNOLOGIEKeramisch product: Keramische bodyVoordeel: Door de extreme drukbestendigheid van keramiek kunnen deze plunjers tot wel 9000 bar worden belast zonder dat de plunjers veel vervormen. Daarnaast is het oppervlak van de keramische plunjer erg glad af te werken, waardoor een goede afdichting te realiseren is die niet snel slijt.

 

   PLUNJER VOOR SLIBPOMPKeramisch product: Keramische plunjerVoordeel: Bij het verpompen van afvalwaterslib moet de plunjer extreem slijtvast zijn om bestand te zijn tegen de grote hoeveelheid schurende deeltjes die in het slib zitten. Deze slijtvastheid wordt tot stand gebracht door een keramische liner op de plunjer te zetten.

   VERSTUIVER voor rest oliën in een scheepsmotorKeramisch product: Verstuivernaald van siliciumnitrideVoordeel: Door de hoge druk, het chemisch agressieve karakter van de olie en de harde deeltjes in de olie wordt de verstuiver zwaar belast. Door de naald van keramiek te maken wordt een verlenging van de levensduur gerealiseerd.

TOEGEVOEGDE WAARDE

(STANDAARD) MATEN

STUUR ONS UW PROJECT!

Vragen?

Ceratec Academie

Poppenbouwing 35

4191 NZ Geldermalsen

Nederland

Inschrijven

voor nieuws- en marketingberichten

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.